TYPISCH BAERT - VRIENDENKRING ZUSTER RACHEL DE BAERDEMAEKER

Deze informatie is niet meer actueel!
Kris Baert en dochter Saartje brengen een hartverwarmend concert, met eigen nummers en liedjes van legendes uit de Nederlandstalige kleinkunst. Gezellig, warm, echt en authentiek. Typisch Baert. Concert ten voordele van Vriendenkring Zuster Rachel De Baerdemaeker. Kris Baert, jarenlang Radio 2-presentator, staat al ruim 25 jaar op de planken. In al die jaren ontwikkelde hij zich tot een zeer ...

Wanneer

  • za 26 oktober 19
    Van 17.00 u
  • za 26 oktober 19
    Van 20.30 u tot 22.00 u

Prijs

€ 18,00 (Basistarief: € 18,00; Jongeren -21 : € 10,00; Lerarenkaart: € 17,00)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

Kris Baert en dochter Saartje brengen een hartverwarmend concert, met eigen nummers en liedjes van legendes uit de Nederlandstalige kleinkunst. Gezellig, warm, echt en authentiek. Typisch Baert. Concert ten voordele van Vriendenkring Zuster Rachel De Baerdemaeker.


Kris Baert, jarenlang Radio 2-presentator, staat al ruim 25 jaar op de planken. In al die jaren ontwikkelde hij zich tot een zeer gewaardeerde zanger-verteller. Wie naar hem komt luisteren, hangt aan zijn lippen. Zijn optredens worden steevast als 'gezellig, warm, echt en authentiek' omschreven. Voor dit concert in een organisatie van Vriendenkring Zuster Rachel De Baerdemaeker, zal hij samen met zijn dochter Saartje eigen werk brengen en liedjes van legendes uit de Nederlandse kleinkunst.

Een organisatie van de Vriendenkring Zuster Rachel De Baerdemaeker ten voordele van hun projecten in Rwanda
Diner vooraf: € 35.
Alle activiteiten