PLACENTA PLAYS PLACEBO: EEN ODE AAN MARC MOULIN

Deze informatie is niet meer actueel!
De Belgische muzikant Marc Moulin bracht begin jaren 70 met Placebo drie baanbrekende platen uit. Commercieel werd het geen succes, maar de invloed op producers en dj's (o.a. 2Many DJ's) was des te groter. In 2016 werd BALEK gebruikt als titeltrack van CALLBOYS. De hoogste tijd voor een eerbetoon! De hoogste tijd om de muziek van Marc Moulin te eren en ze terug onder de aandacht te brengen met ...

Wanneer

  • vr 18 oktober 19
    Van 20.15 u tot 21.45 u

Prijs

€ 22,00 (Basistarief: € 22,00; Jongeren -21 : € 10,00; Lerarenkaart: € 21,00; Mini extra ticket met code: € 20,90; Midi extra ticket met code: € 18,70; maxi extra ticket met code: € 16,50)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

De Belgische muzikant Marc Moulin bracht begin jaren 70 met Placebo drie baanbrekende platen uit. Commercieel werd het geen succes, maar de invloed op producers en dj's (o.a. 2Many DJ's) was des te groter. In 2016 werd BALEK gebruikt als titeltrack van CALLBOYS. De hoogste tijd voor een eerbetoon!

De hoogste tijd om de muziek van Marc Moulin te eren en ze terug onder de aandacht te brengen met een resem topmuzikanten. Het geheel wordt gekaderd in een tijds- en geluidscorrect decor!

De Belgische muzikant/componist Marc Moulin bracht begin jaren zeventig met het project Placebo (niet te verwarren met de Engelse glamrockband met dezelfde naam) drie baanbrekende platen uit, gevuld met een vernieuwende mix van jazz en elektronica: BALL OF EYES, PLACEBO 73 en PLACEBO. Commercieel werd het geen succes, maar de diepgaande invloed op producers en dj's was des te groter. Voor DJ Shadow, Guru, Bonobo, 2Many DJ's is de muziek van Placebo van onschatbare waarde. De voorbije 40 jaar werd Placebo veelvuldig gesampled en waren de nummers terug te vinden bij vele verzamelaars. Jan Eelen bracht het fantastische BALEK in 2016 nog onder de aandacht door het de titeltrack te maken van zijn serie Callboys.

 
Alle activiteiten