FILM: THE OLD MEN AND THE GUN

De charmante overvaller Forrest Tucker vult zijn dagen met banken beroven en ontsnappen uit streng bewaakte gevangenissen. Tot hij de ontwapenende Jewel ontmoet. De 82-jarige Redford beschouwt THE OLD MAN & THE GUN als zijn zwanenzang, en het is een gracieus vertrek uit het vak geworden! Forrest Tucker is een charmante, 70-jarige crimineel die nog lang niet van plan is om met pensioen te gaan. ...

Wanneer

  • zo 16 juni 19
    Van 20.00 u tot 21.35 u

Prijs

€ 6,00 (Basistarief: € 6,00; Filmpas: € 5,00)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

De charmante overvaller Forrest Tucker vult zijn dagen met banken beroven en ontsnappen uit streng bewaakte gevangenissen. Tot hij de ontwapenende Jewel ontmoet. De 82-jarige Redford beschouwt THE OLD MAN & THE GUN als zijn zwanenzang, en het is een gracieus vertrek uit het vak geworden!

Forrest Tucker is een charmante, 70-jarige crimineel die nog lang niet van plan is om met pensioen te gaan. Hij rijdt het land rond en pleegt de ene bankoverval na de andere; in zijn carrière is hij al 18 keer uit de gevangenis kunnen ontsnappen. Tussen de overvallen door wordt hij verliefd op de aantrekkelijke Jewel en wordt hij achterna gezeten door detective John Hunt. Die wil tot het uiterste gaan om de bejaarde misdadiger eindelijk en voor altijd op te sluiten.

Regisseur-scenarist David Lowery heeft een topcast bij elkaar kunnen brengen voor zijn op waargebeurde feiten gebaseerde misdaadromance The Old Man & the Gun. De rol van Forrest Tucker is op het lijf geschreven van Oscarwinnaar Robert Redford. Een niet te missen kans om deze levende legende, die besloten heeft om als acteur op pensioen te gaan, voor de allerlaatste keer te zien schitteren op het grote scherm.
Alle activiteiten