De 59ste Brabantse Pijl op groot scherm

Deze informatie is niet meer actueel!
Op woensdag 17 april sluit De Brabantse Pijl het klassieke voorjaar van Flanders Classics af. Na tien jaar heeft de wielerwedstrijd opnieuw een extra lokale lus in Beersel. De mannen gaan van start in Leuven en eindigen in Overijse, maar de wielrenners zullen nu twee keer 3 hellingen in Beersel moeten bedwingen: de Bruine Put, Menisberg en Lotsestraat. Ook de vrouwen, die starten en finishen ...

Wanneer

  • wo 17 april 19
    Van 00.00 u tot 23.59 u

Waar

naam
Herman Teirlinckplein
adres
Herman Teirlinckplein1650 Beersel

Info

Op woensdag 17 april sluit De Brabantse Pijl het klassieke voorjaar van Flanders Classics af. Na tien jaar heeft de wielerwedstrijd opnieuw een extra lokale lus in Beersel. De mannen gaan van start in Leuven en eindigen in Overijse, maar de wielrenners zullen nu twee keer 3 hellingen in Beersel moeten bedwingen: de Bruine Put, Menisberg en Lotsestraat. Ook de vrouwen, die starten en finishen in Gooik, leggen twee maal exact dezelfde ronde met passages in Beersel af als hun mannelijke collega's.
De wedstrijd is voor alle toeschouwers live te volgen op groot scherm op het Herman Teirlinckplein.
De plaatselijke ronde, dat door alle deelgemeentes van Beersel loopt zal worden afgezet en parkeren zal worden verboden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten