Earth Hour

Deze informatie is niet meer actueel!
Earth Hour, de internationale campagne van WWF, vindt dit jaar plaats op zaterdag 30 maart 2019. Tussen 20u30 en 21u30 zullen miljoenen mensen over de hele wereld de lichten doven. Via deze symbolische actie kan ieder van ons zijn wens uiten om te strijden tegen klimaatverandering. Kasteel van Beersel dooft de lichten… Van vrijdag 29 tot met zondag 31 maart dooft de gemeente Beersel de ...

Wanneer

  • za 30 maart 19
    Van 00.00 u tot 23.59 u

Waar

naam
Kasteel van Beersel
adres
Lotsestraat 651650 Beersel

Info

Earth Hour, de internationale campagne van WWF, vindt dit jaar plaats op zaterdag 30 maart 2019. Tussen 20u30 en 21u30 zullen miljoenen mensen over de hele wereld de lichten doven. Via deze symbolische actie kan ieder van ons zijn wens uiten om te strijden tegen klimaatverandering.

Kasteel van Beersel dooft de lichten… Van vrijdag 29 tot met zondag 31 maart dooft de gemeente Beersel de accentverlichting van het Kasteel van Beersel. De energie die we zo uitsparen, is natuurlijk eerder symbolisch, maar toch een opvallend signaal.

En u? U doet toch ook mee? Het resultaat? Het belangrijkste effect? Dat we met z'n allen even stilstaan bij ons energieverbruik. En bij wat we zelf kunnen doen om energie te besparen en het klimaat te beschermen.

Meer info? www.earthhour.org

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten