Brunch met Nina Mouton

Deze informatie is niet meer actueel!
Drukdrukdruk! Een veelgehoorde verzuchting bij ouders die het gevoel hebben zichzelf voorbij te lopen. Wat kan je doen om zuurstof te krijgen in je gezin? Waar kent dat druktegevoel zijn oorsprong? Hoe kan je mentale ruimte creëren? Een interactieve lezing met hands-on tips door Nina Mouton. Nina is psychologe en contextueel therapeute (io). Nina is vaste columniste op Radio1.be. Daarnaast is ...

Wanneer

  • zo 17 maart 19
    Van 10.00 u tot 13.00 u

Prijs

€ 10,00 (Basistarief: 10,00 €)

Waar

naam
Zaal Blokbos
adres
Beerselsestraat 21651 Lot

Contact

Telefoon
0478634295
Telefoon
02 240 85 02
e-mail
ibrems@landelijkekinderopvang.be

Info

Drukdrukdruk! Een veelgehoorde verzuchting bij ouders die het gevoel hebben zichzelf voorbij te lopen. Wat kan je doen om zuurstof te krijgen in je gezin? Waar kent dat druktegevoel zijn oorsprong? Hoe kan je mentale ruimte creëren? Een interactieve lezing met hands-on tips door Nina Mouton.

Nina is psychologe en contextueel therapeute (io). Nina is vaste columniste op Radio1.be. Daarnaast is ze mama van Miro (2010) en Loa (2013). Haar eigen zoektocht binnen het (onvoorwaardelijk) ouderschap maakt deel uit van de lezingen.

Brunchsessie
Het is niet altijd evident om je als jonge ouder vrij te maken voor een infosessie, ook al heb je veel interesse in het onderwerp. Tijdens de sessie kan je volop genieten van een gezellige en lekkere brunch! Je kindjes zijn bovendien welkom, voor hen is opvang voorzien!
Ism CM

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten