URBANUS: DE VUILNISHELD

Deze informatie is niet meer actueel!
URBANUS: DE VUILNISHELD speelt zich af in het dorpje Tollembeek, met de figuren uit de strips van Urbanus en Willy Linthout. Het wordt een mix van ondeugende humor en kwajongensstreken die jong en oud aanspreekt. In URBANUS: DE VUILNISHELD sluiten de volwassenen van Tollembeek een lucratieve deal met een schimmige Rus (bankier Jef Patat, vermomd als Igor De Rus): Igor mag gevaarlijk afval ...

Wanneer

  • zo 14 april 19
    Van 15.00 u
  • zo 14 april 19
    Van 20.00 u

Prijs

€ 6,00 (Basistarief: € 6,00; Filmpas: € 5,00)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

URBANUS: DE VUILNISHELD speelt zich af in het dorpje Tollembeek, met de figuren uit de strips van Urbanus en Willy Linthout. Het wordt een mix van ondeugende humor en kwajongensstreken die jong en oud aanspreekt.

In URBANUS: DE VUILNISHELD sluiten de volwassenen van Tollembeek een lucratieve deal met een schimmige Rus (bankier Jef Patat, vermomd als Igor De Rus): Igor mag gevaarlijk afval komen storten in Tollembeek gedurende een jaar en de inwoners zullen hiervoor grof betaald worden. Urbanus ziet hierin dé kans om een joekel van een verlovingsring te kopen om te kunnen trouwen met Juf Pussy. Maar uiteraard loopt alles in het honderd en de kinderen komen in opstand tegen het plan van de volwassenen.

De film speelt zich af in het dorpje Tollembeek, met de figuren uit de strips van Urbanus en Willy Linthout. Het wordt een mix van ondeugende humor en kwajongensstreken die jong en oud aanspreekt.

Met de stemmen van Urbanus, Ben Segers, Sven De Ridder, Frances Lefebure, Sien Eggers e.a.

Over URBANUS: DE VUILNISHELD

URBANUS: DE VUILNISHELD is dus op-en-top een weerspiegeling van Urbanus en dat doet hij weer goed. (Moviepulp – Dax)
Alle activiteiten