KERSTHAPPENING LION' S CLUB: L&A DANCE COMPANY

Deze informatie is niet meer actueel!
Naar jaarlijkse traditie is er ook dit jaar weer een grote kersthappening binnen en buiten CC De Meent. VERKOOP START OP DINSDAG 5/11 om 09:00! Naar jaarlijkse traditie is er ook dit jaar weer een grote kersthappening binnen en buiten CC de Meent. Op zaterdag 14 en zondag 15 december kan je tussen 12.30u tot 19.00U komen proeven van de kerstsfeer. In de talrijke kerstkraampjes worden ...

Wanneer

  • za 14 december 19
    Van 13.30 u

Prijs

€ 5,00 (Basistarief: € 5,00)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

Naar jaarlijkse traditie is er ook dit jaar weer een grote kersthappening binnen en buiten CC De Meent.

VERKOOP START OP DINSDAG 5/11 om 09:00!

Naar jaarlijkse traditie is er ook dit jaar weer een grote kersthappening binnen en buiten CC de Meent. Op zaterdag 14 en zondag 15 december kan je tussen 12.30u tot 19.00U komen proeven van de kerstsfeer.

In de talrijke kerstkraampjes worden ambachtelijke producten verkocht en vind je boordevol ideetjes voor de kerstcadeautjes. Ook kan je genieten van een drankje en een hapje. Dit jaar staat onze unieke Tipi tent er weer: garantie voor een gezellige sfeer en de DJ zorgt hier voor de ambiance!Het hele weekend geniet je van wervelende optredens door lokale dansgroepen, die de beschikking over de theaterzaal van de Meent krijgen om het beste van zichzelf te geven in professionele dansshows.De kersthappening wordt georganiseerd door de lokale Lions-club 'Tussen Zenne en Zoniën' die al meer dan 30 jaar actief is in de regio. Alle opbrengsten gaan naar goede doelen, meestal via VZW' s in de sociale sector in de streek zoals de Poel, Zonnestraal, KVG Beersel enz.

OVER L&A:

L&A Dance Company is een nieuwe dansvereniging in Sint-Pieters-Leeuw. De oprichtster, Kristel Bijns, staat reeds jaren gekend voor haar grote passie in de danswereld. Ze behaalde zelfs al 2x de halve finale in de grote Talentenshow Belgium's got talent op VTM. Maar haar grote droom om zelf een dansschool te beginnen, werd in januari 2018 werkelijkheid. Samen met andere choreografen Falke Haesaert, Andy Januarius, Stéphanie Vogeleer en Melissa Gaudeus waagden ze hun kans en zo ontstond L&A Dance Company.
Het 2e seizoen is net van start gegaan en L&A telt al 9 dansgroepen en 4 wedstrijdgroepen. Sinds dit seizoen bieden zij ook RAGGA aan onder leiding van Joana Kabongo. Naast Ragga concentreren ze zich vooral op hiphop!

Voor de Kersthappening staan alle dansers te popelen om hun 1e dans van het seizoen te laten zien. Samen met hun trainer gaan ze het beste van zichzelf geven.Hopelijk komen jullie massaal kijken!
Alle activiteiten