KERSTHAPPENING LION' S CLUB: K-CREATION

Deze informatie is niet meer actueel!
Naar jaarlijkse traditie is er ook dit jaar weer een grote kersthappening binnen en buiten CC De Meent. VERKOOP START OP DINSDAG 5/11 om 09:00! Naar jaarlijkse traditie is er ook dit jaar weer een grote kersthappening binnen en buiten CC de Meent. Op zaterdag 14 en zondag 15 december kan je tussen 12.30u tot 19.00U komen proeven van de kerstsfeer. In de talrijke kerstkraampjes worden ...

Wanneer

  • za 14 december 19
    Van 15.00 u
  • za 14 december 19
    Van 16.30 u

Prijs

€ 5,00 (Basistarief: € 5,00)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

Naar jaarlijkse traditie is er ook dit jaar weer een grote kersthappening binnen en buiten CC De Meent.

VERKOOP START OP DINSDAG 5/11 om 09:00!

Naar jaarlijkse traditie is er ook dit jaar weer een grote kersthappening binnen en buiten CC de Meent. Op zaterdag 14 en zondag 15 december kan je tussen 12.30u tot 19.00U komen proeven van de kerstsfeer.

In de talrijke kerstkraampjes worden ambachtelijke producten verkocht en vind je boordevol ideetjes voor de kerstcadeautjes. Ook kan je genieten van een drankje en een hapje. Dit jaar staat onze unieke Tipi tent er weer: garantie voor een gezellige sfeer en de DJ zorgt hier voor de ambiance!Het hele weekend geniet je van wervelende optredens door lokale dansgroepen, die de beschikking over de theaterzaal van de Meent krijgen om het beste van zichzelf te geven in professionele dansshows.De kersthappening wordt georganiseerd door de lokale Lions-club 'Tussen Zenne en Zoniën' die al meer dan 30 jaar actief is in de regio. Alle opbrengsten gaan naar goede doelen, meestal via VZW' s in de sociale sector in de streek zoals de Poel, Zonnestraal, KVG Beersel enz.

OVER K- CREATION:
K-Creation Dance is een dansschool uit Sint-Genesius-Rode en werd opgericht in 2001 door Kim Vanhaelen, samen met haar ouders Eddy Vanhaelen & Chantal Voets. De naam K-Creation verwijst dan ook naar Kim's Creaties. K-Creation was oorspronkelijk een “Urban Dance” school waar verschillende vormen van Hip Hop gevolgd konden worden: Hip Hop, Ragga, Streetdance, Breakdance, New Style…Later breidde K-Creation haar aanbod uit met andere dansstijlen en kwamen er ook o.a. lessen Jazz, Modern, Klassiek, Jacksondance, Prédance, … bij. Momenteel worden er maar liefst 36 dansuren per week aangeboden bij K-Creation, en dat in verschillende stijlen! Voor elk wat wils! Het hoofddoel van K-Creation is om onze passie voor - en het plezier in het dansen te delen met IEDEREEN! Jongens en meisjes, jong en oud, .. iedereen kan, ongeacht zijn niveau, een plekje vinden bij K-Creation. Dankzij ons geweldig docententeam leert elke danser jaar na jaar enorm veel bij! De mooiste complimenten die wij dan ook steeds weer van ouders en vrienden krijgen is dat ze zien dat onze dansers echt plezier maken en stralen op het podium! (de jaarlijkse professionele dansshows tijdens de maand mei in CC de Meent zijn intussen een begrip in de streek !) Dat zij de dansen en dansers elk jaar zien groeien en evolueren! En dit allemaal in een fantastische sfeer! K-Creation is 1 grote familie!

WIE DANST WANNEER?
Optreden 15 u: 
HIPHOP KIDZ 3 // JAZZ KIDZ 3 // HIPHOP 1 // JAZZ 1 // RAGGA 1 // MODERN 1 // HIPHOP 2 // JAZZ 2 // AFRO DANCEHALL 1 // MODERN 2 // Mini F.O.S. (1) // Little F.O.S. (2) // Junior F.O.S. (1) // FREAKZ ON STAGE (2)

Optreden 16u30:
HIPHOP KIDZ 4 // JAZZ KIDZ 4 // HIPHOP KIDZ 5 // JAZZ KIDZ 5 // HIPHOP KIDZ 6// JAZZ KIDZ 6 // HIPHOP 3 // JAZZ 3 // AFRO DANCEHALL 2 // MODERN 3 // Mini F.O.S. (1) // Little F.O.S. (2) // Junior F.O.S. (1) // FREAKZ ON STAGE (2)
Alle activiteiten