KERSTHAPPENING LION' S CLUB: PIROUETTE

Deze informatie is niet meer actueel!
Naar jaarlijkse traditie is er ook dit jaar weer een grote kersthappening binnen en buiten CC De Meent. VERKOOP START OP DINSDAG 5/11 om 09:00! Naar jaarlijkse traditie is er ook dit jaar weer een grote kersthappening binnen en buiten CC de Meent. Op zaterdag 14 en zondag 15 december kan je tussen 12.30u tot 19.00U komen proeven van de kerstsfeer. In de talrijke kerstkraampjes worden ...

Wanneer

  • za 14 december 19
    Van 12.00 u tot 12.45 u

Prijs

€ 5,00 (Basistarief: € 5,00)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

Naar jaarlijkse traditie is er ook dit jaar weer een grote kersthappening binnen en buiten CC De Meent.

VERKOOP START OP DINSDAG 5/11 om 09:00!

Naar jaarlijkse traditie is er ook dit jaar weer een grote kersthappening binnen en buiten CC de Meent. Op zaterdag 14 en zondag 15 december kan je tussen 12.30u tot 19.00U komen proeven van de kerstsfeer.

In de talrijke kerstkraampjes worden ambachtelijke producten verkocht en vind je boordevol ideetjes voor de kerstcadeautjes. Ook kan je genieten van een drankje en een hapje. Dit jaar staat onze unieke Tipi tent er weer: garantie voor een gezellige sfeer en de DJ zorgt hier voor de ambiance!

Het hele weekend geniet je van wervelende optredens door lokale dansgroepen, die de beschikking over de theaterzaal van de Meent krijgen om het beste van zichzelf te geven in professionele dansshows.
De kersthappening wordt georganiseerd door de lokale Lions-club 'Tussen Zenne en Zoniën' die al meer dan 30 jaar actief is in de regio. Alle opbrengsten gaan naar goede doelen, meestal via VZW' s in de sociale sector in de streek zoals de Poel, Zonnestraal, KVG Beersel enz.

OVER PIROUETTE:
Als danscentrum willen zij een brede waaier aan dansvormen aanbieden met oog voor kwaliteit en toegankelijkheid voor iedereen.Voor jongens en meisjes vanaf 3 jaar. Voor dames en heren volwassenen. Onder begeleiding van een ervaren docententeam
Alle activiteiten