ERHAN DEMIRCI: WA MAKE?

Deze informatie is niet meer actueel!
Erhan Demirci zoekt uit hoe we met elkaar omgaan. Is dat in West-Vlaanderen anders dan in Limburg? Gedragen wij ons op café anders dan op het werk? Hoe groot is het verschil tussen de brave papa thuis die op de voetbalmatch een fanatiekeling wordt en de ref uitscheldt… Wa make? Gewoon eens wa lache! Mocht je ooit verdwalen in een van de cités van Limburg, dan is “Wa make?” wellicht de meest ...

Wanneer

  • wo 3 april 19
    Van 20.15 u tot 21.50 u

Prijs

€ 15,00 (Basistarief: € 15,00; Jongeren -21 : € 10,00; Lerarenkaart: € 14,00; Mini extra ticket met code: € 14,25; Midi extra ticket met code: € 12,75; maxi extra ticket met code: € 11,25)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

Erhan Demirci zoekt uit hoe we met elkaar omgaan. Is dat in West-Vlaanderen anders dan in Limburg? Gedragen wij ons op café anders dan op het werk? Hoe groot is het verschil tussen de brave papa thuis die op de voetbalmatch een fanatiekeling wordt en de ref uitscheldt… Wa make? Gewoon eens wa lache!

Mocht je ooit verdwalen in een van de cités van Limburg, dan is “Wa make?” wellicht de meest gestelde vraag die je hoort. Onder vrienden betekent het: “Hoe gaat het?”, “Wat ben je aan het doen?” of gewoon “Heb je nu eigenlijk al werk?” Als Meryem het aan haar oudere buurvrouw Georgette vraagt, is het om te weten: “Wat heb je gekookt vandaag?”, “Hoe is het met de kleinkinderen?” of zelfs “Zit je prothese goed?”. Vrienden of buren, het antwoord is meestal hetzelfde: “Goeie, en met jou?” Maar zijn we allemaal wel “goeie”? Zeggen we wel altijd hoe het écht met ons gaat?

Na zijn eerste succesvolle humorvoorstelling 'Komt Goed!' zoekt Erhan uit hoe we met elkaar omgaan. Is dat in West-Vlaanderen anders dan in Limburg? Gedragen wij ons op café anders dan op het werk? Hoe groot is het verschil tussen de brave papa thuis die op de voetbalmatch een fanatiekeling wordt en de ref uitscheldt voor “Vuile Zwarte”. Of is heel deze tekst ook gewoon maar een uitleg om te zeggen: “Wa make?” – “Gewoon eens wa lache!”
Alle activiteiten