JEF NEVE & NATALIA: THEATERTOUR

Deze informatie is niet meer actueel!
Hoever kan je uit je comfortzone getrokken worden? Het krachtigste koppel stembanden van Vlaanderen, samen met de meest veelzijdige pianist van het moment: vuurwerk gegarandeerd! Maar ook veel plezier, gelach, emoties en bovenal prachtige muziek van een verrassende combinatie topartiesten! Hoever kan je uit je comfortzone getrokken worden? Het lijkt misschien een of andere uitdaging voor een ...

Wanneer

  • do 28 maart 19
    Van 20.15 u tot 21.00 u

Prijs

€ 37,00 (Maxi extra ticket zonder code: € 37,00; Midi extra ticket zonder code: € 38,00; Mini extra ticket zonder code: € 39,00; Lerarenkaart: € 39,00; Jongeren -21 : € 15,00; basisprijs : € 40,00)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

Hoever kan je uit je comfortzone getrokken worden? Het krachtigste koppel stembanden van Vlaanderen, samen met de meest veelzijdige pianist van het moment: vuurwerk gegarandeerd! Maar ook veel plezier, gelach, emoties en bovenal prachtige muziek van een verrassende combinatie topartiesten!

Hoever kan je uit je comfortzone getrokken worden?

Het lijkt misschien een of andere uitdaging voor een spectaculair nieuw tv-formaat, maar niks is minder waar. Deze twee Kempenaren kwamen elkaar al een paar keer per toeval tegen op het podium en steeds spatte het plezier, de humor, maar vooral de positieve muzikale verrassing ervan af. In die mate dat ze besloten om dit in een nieuw project te gieten. Nieuw voor allebei, geen toeters en bellen rond Natalia, geen “standaard” ritmesectie bij Jef, maar één en al oor voor elkaar en elkaars muziek, op zoek naar manieren om die songs uit te puren, te strippen en zo te brengen dat ze je helemaal van je sokken blazen. Combineer het krachtigste koppel stembanden van Vlaanderen met de meest veelzijdige pianist van dit moment en je krijgt vuurwerk, dat is gegarandeerd! Maar ook veel plezier, veel gelach, emoties, maar bovenal prachtige muziek.
Alle activiteiten