TOM LANOYE / BEHOUD DE BEGEERTE: JUBILEE LANOYE

Deze informatie is niet meer actueel!
Zelfs ongewone stervelingen als Tom Lanoye, verwoed podiumdier en literaire divo, worden op een dag 60. Voor die gelegenheid verschijnt er een boek met foto's en ongepubliceerd archiefmateriaal, komt er een tentoonstelling in de Gentse Krook en gaat hij een heel jaar op tournee met JUBILEE LANOYE. Zelfs ongewone stervelingen als Tom Lanoye, verwoed podiumdier en literaire divo, worden op een ...

Wanneer

  • do 4 april 19
    Van 20.15 u tot 22.45 u

Prijs

€ 20,00 (Basistarief: € 20,00; Jongeren -21 : € 10,00; Lerarenkaart: € 19,00; Mini extra ticket met code: € 19,00; Midi extra ticket met code: € 17,00; maxi extra ticket met code: € 15,00)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

Zelfs ongewone stervelingen als Tom Lanoye, verwoed podiumdier en literaire divo, worden op een dag 60. Voor die gelegenheid verschijnt er een boek met foto's en ongepubliceerd archiefmateriaal, komt er een tentoonstelling in de Gentse Krook en gaat hij een heel jaar op tournee met JUBILEE LANOYE.

Zelfs ongewone stervelingen als Tom Lanoye, verwoed podiumdier en literaire divo, worden op een dag zestig. In Lanoyes geval op 27 augustus 2018. Voor die gelegenheid verschijnt er een boek met foto's en ongepubliceerd archiefmateriaal, komt er een tentoonstelling in de Gentse Krook en gaat hij een heel jaar op tournee met JUBILEE LANOYE.

In het eerste deel van JUBILEE LANOYE brengt hij, live op aanvraag, als een levende literaire jukebox, teksten uit zijn inmiddels stevig uit de kluiten gewassen oeuvre. Het tweede deel wordt ingepalmd door Bloednoot, waarvoor Lanoye, samen met partners in crime contrabassist Nicolas Rombouts en drummer Teun Verbruggen woordkabaal en taalmuziek maakt. Ze spelen de rauwe, rake 'blue notes' die het oeuvre van Lanoye kenmerken sinds zijn eerste gedichten en zijn eerste optredens, reeds in de vroege jaren tachtig. Een reizend verjaardagsfestijn, alors.
Alle activiteiten