BRUSSELS VOLKSTEJOÊTER: DEN ARRANGEUR

Deze informatie is niet meer actueel!
Sinds zijn ontslag twee jaar terug, heeft Marcel het nog nooit zo goed gehad. Hij verdient meer dan voordien, dankzij verzonnen en kreupele huurders. Lucratief, maar gevaarlijk. Tot een inspecteur van de Sociale Zekerheid aanbelt en alles ontspoort. Een hilarische komedie op z'n Brussels! Een gemeenschap verzonnen, kreupele huurders is al wat Marcel nodig heeft om zijn leven op de rails te ...

Wanneer

  • vr 29 maart 19
    Van 20.15 u tot 22.15 u
  • za 30 maart 19
    Van 20.15 u

Prijs

€ 15,00 (Basistarief: € 15,00; Jongeren -21 : € 10,00; Lerarenkaart: € 14,00; Mini extra ticket met code: € 14,25; Midi extra ticket met code: € 12,75; maxi extra ticket met code: € 11,25)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

Sinds zijn ontslag twee jaar terug, heeft Marcel het nog nooit zo goed gehad. Hij verdient meer dan voordien, dankzij verzonnen en kreupele huurders. Lucratief, maar gevaarlijk. Tot een inspecteur van de Sociale Zekerheid aanbelt en alles ontspoort. Een hilarische komedie op z'n Brussels!

Een gemeenschap verzonnen, kreupele huurders is al wat Marcel nodig heeft om zijn leven op de rails te houden. Sinds zijn ontslag twee jaar terug, heeft hij het nog nooit zo goed gehad. Hij verdient meer dan voordien. Lucratief, maar gevaarlijk. Zodra er een inspecteur van de Sociale Zekerheid aanbelt, begint echter alles traag maar zeker te ontsporen in deze hilarische komedie zoals dat alleen op z'n Brussels kan.
Alle activiteiten