SIDE-SHOW: SPIEGEL IM SPIEGEL

Deze informatie is niet meer actueel!
SIDE-SHOW maakt met SPIEGEL IM SPIEGEL het tweede luik van wat moet uitmonden in de trilogie van de verbeelding. De spiegel begrenst je kijkervaring als toeschouwer maar schenkt je tevens de vrijheid om zelf het standpunt van het gezichtsbedrog te bepalen. In SPIEGEL IM SPIEGEL spiegelen zes artiesten van het Brussels gezelschap SIDE-SHOW je een krachtig visueel universum voor waarin circus, ...

Wanneer

  • do 11 april 19
    Van 20.15 u

Prijs

€ 18,00 (Basistarief: € 18,00; Jongeren -21 : € 10,00; Lerarenkaart: € 17,00; Mini extra ticket met code: € 17,10; Midi extra ticket met code: € 15,30; maxi extra ticket met code: € 13,50)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

SIDE-SHOW maakt met SPIEGEL IM SPIEGEL het tweede luik van wat moet uitmonden in de trilogie van de verbeelding. De spiegel begrenst je kijkervaring als toeschouwer maar schenkt je tevens de vrijheid om zelf het standpunt van het gezichtsbedrog te bepalen.

In SPIEGEL IM SPIEGEL spiegelen zes artiesten van het Brussels gezelschap SIDE-SHOW je een krachtig visueel universum voor waarin circus, dans, theater en plastische kunsten samenkomen in een poging om de menselijke kwetsbaarheid bloot te leggen. De spiegel begrenst je kijkervaring als toeschouwer maar schenkt je tevens de vrijheid om zelf het standpunt van het gezichtsbedrog te bepalen. Wat is reflectie, wat is perceptie, wat is de realiteit? Ook geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

In 2009 richtten circusartiest Quintijn Ketels (o.m. Hopla Circus en Complicités) en scenografe Aline Breucker het gezelschap SIDE-SHOW op. Samen ontwikkelen ze sindsdien een geheel eigen stijl en beeldtaal in hun werk die circus en beeldende kunst in dialoog doen treden. Voor de realisatie van hun tweede zaalvoorstelling SPIEGEL IM SPIEGEL werken ze samen met circusartiesten Elsa Bouchez, Philippe Droz, Kritonas Anastasopoulos en danseres Lito Anastasopoulos.Zes artiesten spiegelen je een krachtig visueel universum voor waarin circus, dans, theater en plastische kunsten samenkomen in een poging om de werkelijkheid onderuit te halen, maar vooral ook om menselijke kwetsbaarheid bloot te leggen.
Alle activiteiten