HET ZWANENMEER

Deze informatie is niet meer actueel!
Het Ballet van de Staatsopera van Tatarstan is een van de topgezelschappen van Rusland. Traditiegetrouw brengt zij een van de grootste balletklassiekers: HET ZWANENMEER. Het ballet vertelt het beroemde liefdesverhaal van prins Siegfried en Odette, die door een boze tovenaar in een zwaan is veranderd Het Ballet van de Staatsopera van Tatarstan is een van de topgezelschappen van Rusland. ...

Wanneer

  • za 12 januari 19
    Van 20.15 u

Prijs

€ 39,00 (Basistarief: 39.00 €; Jongeren -21 : 15.00 €; Lerarenkaart: 38.00 €; Mini extra ticket met code: 38.00 €; Midi extra ticket met code: 37.00 €; maxi extra ticket met code: 36.00 €)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

Het Ballet van de Staatsopera van Tatarstan is een van de topgezelschappen van Rusland. Traditiegetrouw brengt zij een van de grootste balletklassiekers: HET ZWANENMEER. Het ballet vertelt het beroemde liefdesverhaal van prins Siegfried en Odette, die door een boze tovenaar in een zwaan is veranderd

Het Ballet van de Staatsopera van Tatarstan is een van de topgezelschappen van Rusland. Traditiegetrouw brengen zij een van de grootste balletklassiekers: HET ZWANENMEER. Het ballet vertelt het beroemde liefdesverhaal van prins Siegfried en Odette, die door een boze tovenaar in een zwaan is veranderd. Een betoverend sprookje voor jong en oud.

HET ZWANENMEER gaat over een ongelukkige liefde: prins Siegfried houdt van prinses Odette, die door tovenarij in een witte zwaan is veranderd. De prins kan deze betovering verbreken door een eed van eeuwige liefde af te leggen. Dit wordt echter verhinderd door de tovenaar, die zijn dochter Odile, die als twee druppels water op Odette lijkt, in een zwarte zwaan verandert.HET ZWANENMEER is een van de meest uitgevoerde balletten ter wereld en veel van de huidige uitvoeringen sluiten nog nauw aan bij het origineel van Marius Petipa en Lev Ivanov. Het ballet geldt als een van de hoogtepunten van het klassiek-romantische balletgenre en is geschikt voor jong en oud, een familievoorstelling bij uitstek.
Alle activiteiten