BIEZEN: SUMMER OF RED ROSES

Deze informatie is niet meer actueel!
Biezens nieuwe album SUMMER OF RED ROSES is een liefdesplaat in de brede zin van het woord. Een album over mensen die je in je hart sluit, ook al ken je ze niet altijd persoonlijk. Over mensen in het algemeen graag zien. Een aanrader voor alle naar liefde zoekende muziekliefhebbers. De voorloper van de plaat die via Starman Records verscheen is 'I Will Remember You', een warme organische ...

Wanneer

  • vr 18 januari 19
    Van 20.15 u

Prijs

€ 15,00 (Basistarief: 15.00 €; Jongeren -21 : 10.00 €; Lerarenkaart: 14.00 €; Mini extra ticket met code: 14.25 €; Midi extra ticket met code: 12.75 €; maxi extra ticket met code: 11.25 €)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

Biezens nieuwe album SUMMER OF RED ROSES is een liefdesplaat in de brede zin van het woord. Een album over mensen die je in je hart sluit, ook al ken je ze niet altijd persoonlijk. Over mensen in het algemeen graag zien. Een aanrader voor alle naar liefde zoekende muziekliefhebbers.

De voorloper van de plaat die via Starman Records verscheen is 'I Will Remember You', een warme organische single die qua geluid doet denken aan Neil Young, Richard Hawley en Mark Lanegan. Biezen schreef het nummer naar aanleiding van de dood van Chris Cornell.

Erik Van Biesen alias Biezen heeft een muzikaal cv dat leest als een intensieve roadmovie. Met voorprogramma's van muzikale grootheden als Charlie Watts (The Rolling Stones) en Jack Bruce (Cream), tours in Duitsland en vele dienstjaren bij The Paranoiacs, Axelle Red, Freddy De Vadder & De Bende Van Miènde, Dandy Davy én uiteraard (22 jaar) Gorki.

In 2016 verscheen zijn solodebuut 'The Birds Return', waarop hij samenwerkte met de Amerikaanse producer Alex Krispin, de vaste front-of-house-mixer van Daniel Lanois.
Alle activiteiten