Bewustzijnscoach

Ben je op een punt gekomen waarop je vindt dat het nu tijd is om jezelf op de eerste plaats te zetten? Wil je je goed voelen zowel in je eigen vel als in je contacten met anderen? Goed in balans zijn? Je geeft je al jaren weg aan anderen en wil dit nu omgooien. Je wilt de pauzeknop even induwen, tot rust komen om even 'stil' te staan bij jezelf. Wat houdt je tegen? Angst(en)? Tekort aan ...

Wanneer

  • zo 13 mei 18
    -
    wo 23 december 20

Prijs

€ 55,00 (Basistarief: 55,00 €)

Waar

naam
Ontmoetingscentrum De Wilde Roos
adres
Gijselbosstraat 91652 Alsemberg (Beersel)

Tickets

Telefoon
0473351345
e-mail
dewilderoos@telenet.be
website
http://www.dewilderoos.be

Info

Ben je op een punt gekomen waarop je vindt dat het nu tijd is om jezelf op de eerste plaats te zetten? Wil je je goed voelen zowel in je eigen vel als in je contacten met anderen? Goed in balans zijn?
Je geeft je al jaren weg aan anderen en wil dit nu omgooien. Je wilt de pauzeknop even induwen, tot rust komen om even 'stil' te staan bij jezelf.
Wat houdt je tegen? Angst(en)? Tekort aan zelfvertrouwen Zwaarmoedigheid? Tekort aan initiatief? Futloosheid? Moeheid? Maar waar begin je? Hoe pak je dit aan?
Elke mens is uniek en heeft zijn reden van bestaan. We zijn allemaal op één of andere manier bewust of onbewust op zoek naar zingeving en willen betekenis hebben in het leven, een gevoel van geluk ervaren.

Lichaam volgt geest wat wil zeggen dat als je te lang niet genoeg in je eigen kracht staat, dit zich gaat uiten in allerlei fysieke klachten van slapeloosheid, stress tot ernstige ziektes. Allemaal signalen aan jouw adres om er iets aan te doen.
Als Happiness coach streef ik naar een bezielde samenleving waarin elk individu zich gewaardeerd voelt omwille van zijn/haar unieke bijdrage.

Ik coach je graag zowel privé als professioneel zodat je jezelf terug ontmoet en weer in je kracht kan staan. Dit kan in combinatie met een healing sessie. Je zal merken dat je na een tijdje het leven anders gaat bekijken, bewuster, intenser. Je omgeving zal dit opmerken en dan ook anders (lees positiever) op jou reageren. Je bent immers aan het werken aan 'bewuster mens' worden met impact.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten