VLAAMS MUZIEKTHEATER: KLASSIEK NIEUWJAARSCONCERT - VLAAMS MUZIEKTHEATER

Deze informatie is niet meer actueel!
Al meer dan 30 jaar is het Vlaams Muziek Theater in Alsemberg te gast met haar Weens nieuwjaarsconcert. In 2020 is dat niet anders, want ook dan word je opnieuw van harte uitgenodigd om het nieuwe jaar muzikaal in te zetten. Verwacht je aan een uniek programma met populaire melodieën uit de opera, operette, musical en internationale evergreens. Het Vlaams Muziek Theater: In 1973 werd in ...

Wanneer

  • za 4 januari 20
    Van 20.15 u tot 22.40 u

Prijs

€ 13,50 (Basistarief: € 13,50; Midi extra ticket met code: € 15,30; Mini extra ticket met code: € 17,10; Lerarenkaart: € 17,00; Jongeren -21 : € 10,00; Basistarief: € 18,00)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

Al meer dan 30 jaar is het Vlaams Muziek Theater in Alsemberg te gast met haar Weens nieuwjaarsconcert. In 2020 is dat niet anders, want ook dan word je opnieuw van harte uitgenodigd om het nieuwe jaar muzikaal in te zetten. Verwacht je aan een uniek programma met populaire melodieën uit de opera, operette, musical en internationale evergreens.

Het Vlaams Muziek Theater:
In 1973 werd in Heist-op-den-Berg een nieuw operettegezelschap opgericht met als doel elk jaar een operettevoorstelling op de planken te brengen en dit integraal in het Nederlands. De Heistse Operette Kring was geboren.Ondertussen is dit gezelschap uitgegroeid tot het populairste operettegezelschap van de Benelux en trad op in België, Nederland en Frankrijk. Zij gaan nu verder onder de naam "Vlaams Muziek Theater", afgekort VMT. Naast hun jaarlijkse operetteproducties richten zij ook heel wat concerten in. En hiervoor durft men beroep te doen op buitenlandse artiesten zoals Peter Minich, Karin Pagmar en de laatste jaren komen Jozsef Bozso en Trixi Teremi, regelmatig uit Hongarije overgevlogen!
Alle activiteiten